100 entrades a preu reduït i autobús de La Torreta per a La Nucia

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF arrossega molta gent allà on va, i La Nucia ha tingut la consideració de rebaixar a un preu especial de 5 euros les entrades per a l'afició visitant. El partit es disputarà el proper dissabte 12 de març a les 17:00.

A més, La Penya de La Torreta està organitzant un viatge en autobús d'anada i tornada per al mateix dia, per un preu de 8 euros qui no siga soci de la penya. És a dir, per tan sols 13 euros qualsevol aficionat pot viatjar i vore el partit del proper dissabte 12. L'eixida serà dissabte a les 10:45 des del supermercat Consum de Sant Rafel, i a les 11:00 des de la parada Fonti-Tour de Daniel Gil. El tiquet d'autobús es pot adquirir, com a màxim, abans del dimecres 9 de març a les 19:00, al Nou Racó del Tirador (C/ Tirador 81). El dinar serà lliure, baix braç, o en l'establiment que cada aficionat preferisca.

Les 100 entrades facilitades pel club local al preu de 5 euros estaran disponibles en les oficines de l'Estadi Municipal El Clariano totes les vesprades, de 16:00 a 19:30. El club vol mostrar el seu agraïment al CF La Nucia per la seua consideració i tracte cap als aficionats blanc-i-negres. 

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search