L'Ontinyent 1931 s'estrena amb empat davant La Nucia B (2-2)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'equip entrenat per Roberto Bas es va estrenar ahir per la vesprada davant la seua gent, prop de 300 persones, per tindre un primer contacte amb un rival que la passada temporada va estar en la mateixa lluita per l'ascens de categoria. L'encontre no va decebre, tenint en compte que tan sols han transcorregut dos setmanes d'entrenaments, però les sensacions dels dos conjunts van ser bones.

L'encontre va ser molt canviant, bàsicament amb un primer temps amb clar color blanc-i-negre que va suposar que els ontinyentins anaren amb un 2-0 d'avantatge al descans. Els de Guille Fernández reaccionaren en el segon temps fent-se amos de la possessió fins igualar el marcador, i estar prop de remuntar-lo.

L'onze titular estaria marcat per les cares noves i, per tant, més experiència des del guarisme de l'edat. Els ontinyentins es trobaren cómodes des dels primers instants, amb Juli comandant el joc entre línies, donant una visió de joc clarivident, cosa que l'equip aprofitava per jugar sense sentir cap perill en la rereguarda. La primera ocasió de perill seria seua, ja en el minut 24, però la seua gran jugada i l'ultima passada la tallava un defensa. Després del descans per a la hidratació, Casti fregà el gol després de rebre d'esquena i llançar a la mitja volta, però l'esfèric isquè fregant el pal (33'). Adrián apareixeria baix pals per desviar un tir d'Alberto Botella des de la frontal (36') en l'avantsala del primer gol. Una passada a l'esquena de la defensa l'aprofità Juanjo Calvo, que aparegué per darrere dels centrals i, encara que el porter tocà en l'eixida, es quedà amb el baló sol davant la porteria per empentar a plaer (38'). Chimo Reig també es trobaria amb una parada d'Adrián en dos temps (45') just abans que Casti ampliara l'avantatge al marcador. El davanter aprofità una passada diagonal de Lluís Felipe al segon pal per superar per dalt a Adrián a boca de canó (45+1').

Set canvis marcarien l'inici de la represa, recuperant molts dels jugadors que porten en el projecte blanc-i-negre des dels seus inicis, però també amb el que implica a nivell d'edat. Al mateix temps, els visitants ficaren més múscul sobre la gespa, amb jugadors ràpids que demostraren molta major integració que els del primer temps. Els minuts passaven, amb nous canvis, i un joc igualat, amb els ontinyentins guardant la roba i sense patir davant un rival que començava a ampliar la possessió. Aixina i tot, el primer avís era d'Ángel Galán des de fora de l'àrea, trobant-se amb l'estirada de Fer per baix (58'). Maycol tindria la millor oportunitat visitant fins el moment amb un remat desviat, sol en l'àrea menuda (62'). Els de La Nucia aprofitaren el moment després d'una nova pausa per a la hidratació i una pena màxima els ajudà a entrar en plena pugna pel marcador. Ivan retallà des dels onze metres tot i que Cristian estigué prop de parar amb els peus (75'). Maycol fregà l'empat amb un tir massa creuat (79'), jugada que es repetiria poc després (84'). Seria Jaume qui, també amb tir creuat, aprofità per igualar ja al poc de la fi (85').

Quedarien minuts, allargats per la pròpia pausa per beure, en els que els rogets fregaren la remuntada. Tot i això,Jorge García estigué prop del tercer amb un tir de falta llunyana que obligà a Fer a rebutjar a córner (90+2'). Cristian hauria de volar per traure un tir engaltat per Jaume en l'àrea que buscava l'escaire del primer pal (90+4'). Ja no quedaria temps per a més i el 2-2 resultà definitiu.

Un encontre profitós, que és la màxima dels amistosos de pretemporada, entre dos rivals cridats a estar en la zona alta en els seus respectius grups d'À Punt Preferent. Ara és moment de seguir millorant, i aquest dimarts a les 20:30 hi haurà una nova oportunitat per posar-ho en pràctica davant l'Eldense B de Preferent en El Clariano. L'entrada és gratuïta per als socis de la nova temporada 2022/2023, i té un preu de 5 euros per als no socis. El mateix dimarts, des de les 18:30 fins les 19:45 estaran obertes les oficines per a gestionar altes i renovacions de socis, moment en el qual, des de les 19:45 passarà a habilitar-se un lloc per a recollida de carnets i pagament en efectiu en la part central dels arcs de la façana principal.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Ivelin Popov (Cristian 46'), Chimo Reig (Jorge Soriano 55'), Rafeta (Marc González 46'), Pablo Bonet (Marc Tormo 46'), Alexandru (Samu 55'), Alberto Botella (Alberto Osoro 46'), Jesús (Diego Cambra 46'), Lluís Felipe (Jorge García 46'), Casti (Juanpe 61'), Juanjo Calvo (Ángel Galán 46') i Juli (Pablo Orquín 61').
  • Gols: 1-0 Juanjo Calvo (38'), 2-0 Casti (45+1'), 2-1 Ivan (P. 75') i 2-2 Jaume (85').