Álex Pascual passa a formar part del cos tècnic

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 incorpora a Álex Pascual al cos tècnic del primer equip per treballar colze a colze amb l'entrenador, Roberto Bas, i estar present tant als entrenaments com als partits a casa i domicili que disputarà l'equip. Álex serà un tècnic més, enfocat a un paper proper al jugador i a crear un gran ambient en el vestidor.

Álex Pascual Juliá (Muro d'Alcoi, 21 de maig del 1977), va formar part de la plantilla en la primera temporada de segona regional. Creu en l'equip des del primer minut i fins l'últim, i ja a les ordres de Roberto Bas es va demostrar capaç de canviar les dinàmiques de l'encontre des de dins del terreny de joc, com la famosa remuntada davant la Peña Madridista d'Ibi (3-1) en el primer encontre oficial en El Clariano.

Capacitat de moure cel i terra per a que els jugadors estiguen a gust, és el primer en alçar els ànims quan les coses es posen en contra. "Crec que és una peça molt important dins del cos tècnic, i tant l'entrenador com els jugadors estan contents de tindre'l dins del cos tècnic", assegura el president de l'entitat, Miguel Ángel Mullor.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search