Confirmades les baixes de Martín Nebot, Marc Pomer, Omar Cortés i Álex Albert

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF confirma les baixes dels segúents quatre jugadors: Martín Nebot, Marc Pomer, Omar Cortés i Álex Albert. El club vol agrair el seu gran treball durant el temps que han estat vestint la camiseta blanc-i-negra.

Martín Nebot i Marc Pomer van ser especialment destacats en la primera temporada del club a Segona Regional, sent peces importants en l'ascens de categoria a Primera Regional. Esta última temporada cap dels dos han pogut tindre els minuts desitjats, i en la 2021/2022 pertanyeran a la disciplina del CD Alcudia de Crespins de Regional Preferent.

Quant a Omar Cortés, amb més de 1200 minuts i un bon grapat d'assistències, ha estat peça important en la Primera Regional per aconseguir l'ascens a Regional Preferent. A meitats de setmana no s'arribà a un acord per vincular-lo al segon equip que dirigeix Pablo Iglesias, i aquesta temporada vestirà la camiseta del CD SB Ontinyent de Primera Regional.

Álex Albert Calatayud és un defensa central que arribà per completar una defensa minvada per les baixes però malauradament una lesió li va complicar la continuïtat i ha superat lleugerament els 200 minuts jugats.

Tots ells, en una temporada o l'altra. amb aportacions en diferents zones del terreny de joc, s'han deixat la pell pel club. L'Ontinyent 1931 els desitja els majors èxits personals i futbolístics.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search