Quico Vidal, un any més com a blanc-i-negre, ara al segon equip

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Ontinyent 1931 CF B comptarà amb una important figura en la seua plantilla, un jugador que va ser important en la recta final de temporada per a l'ascens a Primera Regional i que, encara que enguany no havia tingut els minuts desitjats, ha estat clau en el vestidor.

Quico Vidal Diego (Ontinyent, 20 de març del 1997) és un migcampista organitzador que entèn a la perfecció la filosofia de joc del primer equip i, per tant, també la que es vol implantar en el segon equip. Això el converteix en ADN blanc-i-negre perquè té una visió de joc oberta, i perquè dins del vestidor sempre suma. Als seus 24 anys vol seguir aportant a les ordres de Pablo Iglesias, i coincidirà amb altres jugadors que el coneixen com Ángel Galán o Sergio Mateu.

Quico va arribar en gener del 2020 al club provinent del CD SB Ontinyent, va acumular més de 300 minuts en 5 encontres, gràcies a 4 titularitats, sent peça clau en les últimes jornades disputades abans del tall de la competició degut a la pandèmia de la Covid-19. Enguany va acumular un quantitat de minuts semblant amb la participació en 15 encontres, i va vore porteria en dos ocasions (Montaverner i Alcoi).

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search