El filial venç i convenç davant la UD Montaverner (3-1)

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Divendres passat l'equip dirigit per Pablo Iglesias va vèncer a la UD Montaverner de Primera Regional, no sense dificultat, ja que l'equip va anar de menys a més a mesura que es va anar trobant còmode dins del seu estil propi de joc. En el segon temps hi hauria grans ocasions i Jorge Pastor, Pablo Orquín i Samuel posaren el 3-1 a l'electrònic. Es va guardar un emotiu minut de silenci per Juan Moreno i Antonio Vidal "El Ñoño", que ens van deixar dies abans.

En el minut 3 avisaren els blanc-i-negres tingueren la primera de les ocasions en les botes de Pablo Orquín, amb un mà a mà en el que intentà regatejar el porter visitant, però aquest encertà les intencions i pogué evitar el perill. Després costaria molt trobar espais en una defensa molt replegada i ordenada amb dos línies defensives ben marcades, que no permetia el joc interior ni la mobilitat dels homes de Pablo. La possessió era local però les ocasions no arribaven.

Seria Jorge Pastor qui obriria el marcador després d'una centrada des de la dreta que acabà a l'esquerrà, Dani Gil no pogué rematar i va traure l'esfèric a la frontal, on Jorge engaltava amb un tir enroscat prop de l'escaire. Quedaria temps per al gol visitant abans del descans, després que ho hagueren intentant sobretot a baló parat. Un tir llunyà després d'una pèrdua blanc-i-negra sorprendria a Jaime i amb l'empat s'arribà al descans.

En el segon temps les circumstàncies del joc canviaren substancialment. Els ontinyentins agafaren la iniciativa, milloraren la fluidesa de les posessions i començaren a percutir tant amb joc interior com exterior. Pablo Orquín es llevaria l'espina de la primera ocasió de l'encontre en aprofitar un baló en profunditat d'Alberto Vidal, en banda esquerra en el segon temps, i encertà davant l'eixida del porter per superar-lo per dalt amb un baló picat. El tercer gol, per a la sentència, arribaria en jugada assajada a treta de cantó. L'esfèric quedà mort després del rebuig del porter i Samuel estigué atent per rematar a boca de canó. Cal destacar un grapat d'ocasions que hagueren servit per ampliar el marcador abans i després del tercer gol, com el mà a mà d'Edwin que intentà ajustar el tir i isquè desviat per poc. Diego Peralta tindria altres dos ocasions clares, una a passada de la mort de Hamza, a la que no arribà per poc, i altra a centrada des de la dreta que engaltà desviada per poc.

Cal destacar el debut de Quico Vidal, presentat com a fitxatge del segon equip, en la que serà la seua tercera temporada com a blanc-i-negre des que arribara en gener del 2020 al primer equip. Després d'eixir d'una lesió va poder participar un quart d'hora. A més, van debutar tres juvenils en el segon temps: Edwin, Óscar García i Gorka Gallego.

"La veritat és que les sensacions, especialment en el segon temps, van ser molt bones i crec que estem en el camí però encara queda molta pretemporada", assegura Pablo Iglesias. El segon equip seguirà preparant-se per a la Segona Regional aquest dimecres 1 de setembre a els 20:00, visitant el feu de la UD Castellonense B.

???? Onze titular Ontinyent 1931 CF B: Jaime Muñoz, Víctor Olavarrieta, Maiki, Samuel, Vage, Sergio Mateu, Joan Ribera, Jorge Pastor, Pau Tormo, Dani Gil i Pablo Orquín. Van participar també en el segon temps: Hamza, Diego Peralta, Edwin, Óscar García, Gorka Gallego, Joan Martínez i Marcos López.