El filial goleja el Vallada i manté distàncies (6-1)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 B, que camina amb pas ferm per la Segona Regional, comença a recordar la trajectòria del primer equip ontinyentí fa tan sols dos temporades, quan els partits es comptaven per victòries. En canvi, l'encontre va tardar en sentenciar-se després d'arribar amb 2-1 al descans gràcies als gols de Diego Asensi i Romero. Samuel, Romero novament, Vage i Pau Tormo s'encarregaren d'engrossar el marcador fins el 6-1 definitiu.

La realitat és que els ontinyentins començaren, en certa manera, frenats. La circulació de l'esfèric va ser lenta i els visitants, que arribaven amb el segell de fanalet roig, pogueren tancar els espais abans que foren més grans. Aixina i tot la possessió era quasi tota dels locals, i més tard que prompte arribaren les ocasions i van ser nombroses. Ja al quart d'hora Diego Asensi obria el marcador, però la reacció visitant no va tardar en arribar gràcies al baló parat (21'). D'una àrea a l'altra, per a tornar a avançar-se de les botes de Romero. Samuel feia un canvi d'orientació per a Dani Gil, que controlà i centrà per a Romero, que davant l'eixida del porter pica l'esfèric per dalt (25'). La sentència, tot i controlar el partit, no arribà abans del descans.

En el segon temps l'equip va fer un pas endavant, va augmentar la velocitat de circulació de l'esfèric i el conjunt valladí ja no pogué tapar els forats que apareixien. Samuel aprofitava una córner tret per Galán per rematar de cap i posar el 3-1 de la tranquil·litat (53'). Romero completava el seu doblet abans de ser substituït (57'), i ja en l'últim quart d'hora Vage (73') i Pau Tormo (80') arredonien el resultat per al 6-1. Un marcador que pogué ser més ampli d'estar més encertats en els últims metres, però que suposa una victòria còmoda per mantenir les distàncies respecte als seguidors que també han guanyat i ampliar-les respecte als que han punxat.

Amb 7 victòries i 21 punts, el CD Olímpic es manté a 7 (14); i l'Aielo, Ciutat de Xàtiva, Font de la Figuera i Ayorense a 8 (13), tot i que els dos equips vall-d'albaidins han disputat un encontre menys per haver descansat al ser un número imparell de participants. Cal destacar que darrere dels ontinyentins el grup de perseguidors és molt ampli i concentrat, ja que des de l'Agullent, desè classificat, fins el segon, CD Olímpic, només hi ha 3 punts de diferència.

Aquest dissabte a les 16:00 es torn de visitar La Llometa per enfrontar-se al Muro CF B, que a hores d'ara és onzé amb 8 punts degut a certa irregularitat. Sense dubte, el conjunt de Pablo Iglesias viatja amb confiança pròpia però molt de respecte, sabedor que es un dels desplaçaments complicats.

• ???? Ontinyent 1931 CF B: Marcos López, Maiki, Samuel (Jorge Pastor 55'), Ángel Galán (Christian Torrús 55'), Joan Ribera, Vage, Diego Asensi (Quico Vidal 74'), Joan Martínez (Víctor Olavarrieta 46'), Romero (Pau Tormo 68'), Dani Gil i Sergio Mateu.
  • ???? SD Vallada: Gerard, Guillem, Carlos Garrido, Iván (Javier Pastor 27'), Carlos Castells, Alberto, Antonio David, Álex, Vicent (Eleazar 58'), Alejandro Josep (Juan 55') i Pepe (Abraham 58').
  • ⚽ Gols: 1-0 Diego Asensi (15'), 1-1 Alejandro Josep (25'), 2-1 Romero (25'), 3-1 Samuel (53'), 4-1 Romero (57'), 5-1 Vage (73') i 6-1 Pau Tormo (80')
  • Àrbitre: Antoni Vidal Remón. Va amonestar el local Vage i els visitants Alejandro Josep i Javier Pastor.