Marc Pomer torna a l'Ontinyent 1931 CF B

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Fitxatge de renom per al filial que dirigeix Pablo Iglesias, ja que es tracta d'un home molt conegut amb la camiseta blanc-i-negra, i que acumula tres ascensos consecutius. El primer d'ells va ser amb el Juvenil de l'Ontinyent CF, amb pur protagonisme golejador gràcies als seus 36 gols, el segon màxim anotador de la Primera Regional.

Marc Pomer (Castelló, any 2000) torna al filial per vestir la camiseta blanc-i-negra, que el va portar de la Segona Regional a la Regional Preferent. En la primera temporada, just abans de l'inici de la pandèmia, va ser un home important de l'ascens aconseguint 8 gols en 17 encontres, 16 d'ells com a titular. Fa escasament dos anys i mig era presentat junt a Diego Cambra i Jorge García, hui jugadors amb minuts en el primer equip. En Primera Regional no gaudiria de tantes participacions, i aquesta temporada va fitxar per l'Alcúdia de Crespins de Regional Preferent.

Ara el castellonenc torna a Ontinyent buscant el quart ascens consecutiu en la seua trajectòria personal però, sobretot, per seguir construint un projecte de futur, en el que a més coincidirà amb alguns dels seus ex-companys.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search