Campanya de socis 2023/2024

DUBTES? PROBLEMES? ESCRIU-NOS A: socis@ontinyent1931cf.com

0
Ja som...
Unitat

Unitat

Volem que el futbol continue a Ontinyent. Volem que el futbol servisca per compartir, en família i amb amics, moments feliços, moments que ens facen sentir-nos part de la mateixa comunitat.
Humilitat

Humilitat

Volem un club que tinga com a bandera l’esportivitat, el respecte pels equips i les aficions rivals i els valors esportius. Volem un club que sàpia guanyar i sàpia perdre. Sempre amb dignitat.
Arrels

Arrels

Volem un club que represente a tota la ciutat d’Ontinyent i que incloga, amb orgull, el seu nom. Per a passejar-lo per tots els camps i estadis. Per tots els territoris on el futur ens porte a jugar. I serem conscients que darrere nostre estarà el nostre poble i la nostra gent.
Image
Image

L'Ontinyent 1931 CF compta amb un conveni de cessió d'ús de l'Estadi Municipal El Clariano. Firmat el 8 de maig del 2023 pel president de l'entitat Miguel Ángel Mullor i l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez. El conveni firmat es pot consultar ací.

A més, al club se li ha concedit una ajuda per l'import de 25.000 euros per a la temporada 2023/2024. Aquesta subvenció és destinada a cobrir part de les despeses derivades de la competició del primer equip, segon equip i juvenil.

Image

L'Ontinyent 1931 CF fomenta l'ús i divulgació del valencià en tots els mitjans disponibles: pàgina web, xarxes socials, cartelleria impresa, informació a l'estadi i material audiovisual.

Image

Caixa Ontinyent

Cotopur

Kapitalia

Innova institut odontològic de la Vall d'Albaida

Ordiber Textiles

Bratembier

Subscriu-te per rebre novetats

Obté les últimes novetats del club al teu correu.
Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2024

Search