Campanya de socis 2021/2022

A continuació, podeu accedir al sistema d'altes i renovacions dels carnets.

CONSULTA CONDICIONS: PREUS DELS CARNETS

RECORDEU utilitzar el vostre DNI sense punts, i amb lletra majúscula, per accedir al sistema si ja sou socis o per a registrar-vos si encara no ho sou. Si teniu problemes accedint, utilitzeu l'opció de recordar contrasenya, per rebre-la al vostre correu. Si així i tot no podeu accedir, contacteu per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant les vostres dades (DNI, nom i cognoms).

ATENCIÓ: Els carnets adquirits per via telemàtica han de ser recollits en les oficines de l'Estadi El Clariano en l'horari de 18:00 a 20:00 de dilluns a dijous. Si no podeu recollir-los i voleu enviament a domicili podeu demanar-ho al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els preus dels carnets són: 25 euros en grada General, 50 euros en grada Tribuna i 75 euros en la Llotja. Pots col·laborar amb una aportació major de 100 euros adquirint un abonament d'or.

GUIA D'USUARI PER A RENOVACIONS

GUIA D'USUARI PER A ALTES DE SOCI


ACCÉS AL SISTEMA D'ALTES I RENOVACIONS

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search