COM_CONTENT_TITLE

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

El Juvenil de l'Ontinyent 1931 CF està fent una temporada magnífica a Preferent. L'equip està tercer a la classificació, i torna a la competició després de diverses setmanes sense jugar cap partit oficial. Aquest dissabte es reprén la marxa amb la visita a Pego. Per això, hem volgut entrevistar a l'entrenador del Juvenil, Jorge Corella, per conéixer com està anant la temporada fins ara, i els reptes d'un equip que està donant bons resultats.

  • Quina valoració fas fins ara de la temporada?

És una valoració prou positiva, perquè els xiquets venien uns quants de jugar en Primera Regional i van muntar a Preferent. Crec que entre els que estaven jugant en Preferent, que són gent veterana, i els xiquets que han muntat de Primera Regional, hem fet un bon equip. Estan adaptant-se i fent-ho molt bé. Estic molt content per la progressió que estan tenint.

  • Moltes setmanes d’aturada, però heu jugat amistosos i heu entrenat. Com torna l’equip a la competició?

Els parons són complicats, i en l'època de Juvenil més encara, perquè tenen una edat que és difícil. Estan passant per moltes coses i s'ha de tindre el cap molt encaixat. Aquests xiquets estan fent-ho de meravella. La setmana passada m'ho van demostrar en Agullent en el partit amistós. Ara, l'entrenament que portem, han vingut en unes ganes i intensitat important, sabent que el partit contra el Pego aquest cap de setmana és important també. Tot això ha d'eixir del futbolista. L'entrenador, per molt que vaja explicant i dient, el futbolista és el que ha de demostrar les ganes i l'actitud.

  • Com afronteu el partit contra el Pego, en què s’heu centrat?

És important perquè la temporada passada vam jugar allí en Pego. Sabem les dimensions del camp, és un equip molt aguerrit. El 80% de la plantilla és la mateixa. Sabem que defenen molt bé, són molt forts i concedeixen pocs gols. Nosaltres hem d'eixir a estar junts, defendre bé. A la mínima que tenim alguna ocasió, clavar-la i poder portar-se els 3 punts a casa.

  • La valoració fins ara és prou bona. Quin és l’objectiu?

L'objectiu és mantindre's. A banda, com a entrenador, l'objectiu per a mi, i ells com a xiquets, és l'evolució que tinguen com a futbolista. Saber que han evolucionat des de la pretemporada fins al final de la temporada. Per a mi, com a entrenador és satisfactori veure eixa evolució i eixa manera de tindre més intensitat i ganes, tindre més objectius. A l'hora de marcar-se un objectiu en la lliga, és sobretot la permanència. Després, tot el que siga estar per dalt és una alegria. Ara, trobar-te en una tercera posició és una meravella, estant el Gandia i l'Oliva per damunt, que són equips importants. Tot el que siga mantindre'l ahí, per a l'equip és satisfactori.

  • Molt pareguda a la situació del primer equip...

Sí, és prou pareguda. M'agrada parlar molt amb Roberto (Bas). A part de ser una meravellosa persona, és un meravellós entrenador. Quan parlem de futbol tenim prou semblasses.

  • Intenteu seguir la mateixa filosofia? Tindre comunicació entre el primer equip i el juvenil?

Sí. Que els futbolistes juvenils vegen als del primer equip com futbolistes semiprofessionals, en eixes ganes i actitud, que sempre tinguen un objectiu clar, alhora de la filosofia del club és important. Ells tenen una edat que han de tindre les coses molt clares, perquè si no les tenen en qualsevol moment del camí es poden desviar. Això, com a entrenador, un ha d'intentar saber-ho portar perquè no és fàcil. Sobretot, en la línia esportiva, perquè després cadascú en sa casa fa el que vol.

  • Quins jugadors veus en eixe potencial?

Hi ha jugadors que tenen un potencial espectacular. Et podria dir Cabanes, Vicent, Mel, Aaron com a central. Pau com a porter. Després, hi ha xiquets que són de segon any que encara els queda un any per damunt. És una plantilla jove, però té una mescla de veterania com Aaron, Manel, Rober en el lateral. Això fa que eixa combinació siga molt bona.

 

"Estic molt content per la progressió que estan tenint els futbolistes"

 

  • I sobretot el pitxitxi, Pedro, que està que se’n ix...

La temporada passada va fer una temporada molt bona, però aquesta està... Ha augmentat 4 voltes el que era Pedro. No sé si mentalment ha dit "he de fer lo millor", o "soc de tercer any i he d'apretar". Però, molt content pel que està fent, no com a futbolista, sinó en l'equip i la banqueta anima. En el vestuari està ajudant a l'equip. Molt complet i molt bé.

  • Tu que has sigut jugador del Deportivo Ontinyent, com valores l’acord de fialialitat per a seguir construint la cantera?

És un acord molt important. Es reafirma que l'Ontinyent hem de ser tots a una. Això fa créixer a Ontinyent. Estan iniciant-ho ara, és complicat, són moltes coses. Al final, encaixar tot açò ha de ser complicat, però bonic. L'objectiu és que els xiquets creguen i cresquen com a futbolistes, que vegen que hi ha algo important. Perquè sinó, al final el pare o el xiquet es desil·lusionen. Viuen de la il·lusió, i és el millor que hi ha.

  • Què li diries a  la gent perquè vagen a vorevos a El Clariano?

A la gent els animaria a que vingueren, perquè els xiquets ho necessiten. Els agradaria perquè que la gent vinga a vore futbol és important per sentir eixa calor humana, de suport, de sentir-te en casa. Quan estàs jugant en El Clariano és important tindre gent animant-te. Això és una meravella. Jo, que he sigut futbolista, crec que tindre una afició que vinga a vore el futbol i estiga animant-te és jugar en 12 o 13 futbolistes en el camp. És molt important i animaria a la gent a que vinga a vore als xiquets i el primer equip. És una meravella vore'ls jugar, i el juvenil està fent les coses molt bé.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

???? #PròximPartit #Juvenil | Demà a migdia el juvenil de Juanma Bas rep el tercer en la classificació. Vingueu a donar el vostre alé!
⚽️ Ontinyent 1931 CF Juvenil - FB CD Catarroja
????️ Dissabte 29 ???? 12:00
???? Gratuïta
???? #PreferentJuvenilG3 | #Jornada9
???? Estadi Municipal El Clariano

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

???? #PròximPartit #Juvenil | L'equip juvenil es desplaça aquest dissabte a Alzira després de la primera victòria en lliga.
⚽️ UD Alzira C - Ontinyent 1931 CF Juvenil
????️ Dissabte 22 ???? 13:00
???? #PreferentJuvenilG3 | #Jornada8
???? Camp Municipal Venecia

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

L'Ontinyent 1931 CF i Vicent Vidal, que ha estat entrenador fins l'última jornada disputada, la cinquena, han acordat rescindir la seua relació en la present temporada de mutu acord. D'aquesta manera, és Juanma Bas, que ja compta amb experiència com a entrenador en la categoria, qui agafa les regnes de la banqueta des d'aquesta setmana.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El Juvenil de Vicent Vidal aborda aquesta temporada un nou repte després de consolidar-se en la categoria de la Regional Preferent. Un repte total degut al canvi de grup per la reestructuració esperada, que es redueix de la distribució de la temporada anterior de 5 grups a 4, com ha ocorregut en categoria amateur. Així, serà una lliga marcada per nous rivals i estadis i, òbviament, per una adaptació de la nova fornada de jugadors.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

???? #Juvenil #PròximPartit | El juvenil vol allargar la ratxa de 6 jornades sense perdre que l'han portat al sisè lloc de la classificació!
⚽️ Ontinyent 1931 CF Juvenil - CEF El Verger
????️ Dissabte 26 ???? 16:00
???? No socis: 2€
???? #PreferentG4 | #Jornada21
???? Municipal El Clariano

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

???? #Juvenil #PròximPartit | Els deixebles de Kiko Ferrero volen fer un pas endavant davant un rival que marca la permanència!
⚽️ CF UD Calpe - Ontinyent 1931 CF Juvenil
????️ Dissabte 19 ???? 17:45
???? #PreferentG4 | #Jornada20
???? Camp Municipal de Calp

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2024

Search