El juvenil torna al Clariano després de vèncer en Xàtiva (1-2)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El Juvenil de Kiko Ferrero va obtenir una important victòria en Xàtiva davant un rival directe (cinquè classificat) tot i jugar l'última mitja hora de partit amb un home menys. Va ser difícil, més encara quan els locals s'avançaren al primer quart d'hora, però Joan Ribera feia la igualada abans del descans i Dani Gil culminava la remuntada en l'equador del segon temps. Els ontinyentins rebran demà en El Clariano, a les 12:30, la Font de la Figuera CF, el fanalet roig de la classificació tot i que no valen confiances.

El passat diumenge en Xàtiva, un error de marcatge en una treta de falta va permetre els locals avançar-se quan es complia el primer quart d'hora de joc amb gol d'Óscar Micó. Abans del descans, amb una altra treta de falta assajada, els ontinyentins feien el gol de la igualada, obra de Joan Ribera (36'). Encara amb 11 homes en el camp, Dani Gil feia el segon en l'equador del segon temps després d'una treta de cantó també de pissarra, una especialitat que aquest any el juvenil està bordant. Malauradament, una doble groga vista per Óscar Tortosa, deixava els seus amb 10 jugadors.

Des d'ahí fins al xiulit final els jugadors juvenils van saber defensar l'avantatge amb una grandíssima professionalitat, sabent patir, sabent cobrir tots els espais i sense atorgar oportunitats clares de joc. El tècnic ontinyentí es mostrava molt satisfet pel treball: "hem sabut defensar-se quan ho necessitàvem, tot i que ells estaven clavats en el partit per la poca diferència en el marcador, però els xavals s'han buidat i ho han donat tot". Només caldria lamentar alguna picabaralla en la recta final, fruit de la desesperació local per no saber aprofitar la superioritat numèrica i el gran treball defensiu oferit pels ontinyentins, que al contracolp encara fregaren la sentència.

Amb aquesta victòria els homes de Kiko es mantenen colíders en la categoria, junt al CD Enguera. Demà a les 12:30 en El Clariano, nova oportunitat per gaudir del gran treball dels joves de la pedrera.