Jornada de descans per al juvenil

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

El juvenil entrenat per Kiko Ferrero haurà d'observar, aquest cap de setmana, la disputa de la jornada des de fora dels terrenys de joc. Com que el grup XI de Segona Regional juvenil té un número imparell d'equips, els joves de la pedrera tenen aquesta jornada de descans, i tornaran a l'activitat competitiva la setmana vinent. A més, a hores d'ara de hui diumenge, ja s'ha disputat quasi tota la jornada amb una compactació de la zona capdavantera.

Respecte als rivals directes, el Dragon Force no ha fallat en la visita al CF Trujillo de La Pobla Llarga (0-4), i el CD Enguera s'ha repartit els punts amb l'Ayorense, ambdós equips en la zona alta. El CD Enguera es queda mantenint el liderat, a tres punts dels ontinyentins, que els podrien donar abast la setmana vinent si estan encertats en casa davant l'Alberic Promeses. El Dragon Force és qui aprofita el descans blanc-i-negres, i amb la seua victòria es col·loca segon amb 36 punts, a 1 del CD Enguera, a qui podria sobrepassar la setmana vinent, i amb 2 més que els ontinyentins.

A diferència del primer equip, els de Kiko Ferrero encara es troben en la primera volta de la competició, que es tancarà la setmana vinent, i com ja es podia preveure a finals d'any, la competició serà totalment ajustada en la seua segona meitat ja que, com a mínim, tan sols 3 punts separaran els primers tres classificats en enceter-la. Un grup top-3 al que es podria sumar Ayorense i Ciutat de Xàtiva, amb els 31 i 30 punts actuals, i que implicaria que en gran part de les jornades a disputar hi haja duels directes en la zona alta.

Pel que fa a la preparació, els juvenils van tindre una primera represa de contacte el divendres 3 de gener, i després de les festes, aquest dimarts 7 van fer un amistós davant el conjunt cadet del CF Clariano. La setmana ha conclòs amb entrenaments habituals el dimecres i el divendres, i tindrà continuïtat la setmana vinent amb els tres entrenaments programats (dilluns, dimecres i divendres), per preparar de la millor manera el partit davant el CE Alberic Promeses que es jugarà en El Clariano.

Foto: Joan Ribera, juvenil que s'ha estrenat amb l'elàstica del primer equip aquest paró nadalenc en l'amistós disputat en Muro CF

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search