El juvenil torna al camí de la victòria i es manté segon (3-1)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El juvenil es va sobreposar a les baixes sensibles que arrossegava per amonestació, i va vèncer per un clar 3-1 al SD Vallada. L'encontre va tindre ombres i llums, i el joc no va poder ser tan fluït com en altres ocasions. El marcador s'obria amb un gol en pròpia porta de Javier Pastor, i s'ampliava amb altre gol de Pau Sanchis abans del descans i altre de Juan Sánchez al començar el segon acte. El propi Javier Pastor encertà a retallar però el punts ja no perillarien, tot i que els visitants gaudiren d'una pena màxima.

Les baixes de Joan Ribera i Jorge Jabaloy resultaren sensibles després de ser expulsats l'anterior cap de setmana a Moixent, i el joc sigué un poc més espés. En canvi, una centrada de Júnior acabava en el fons de la xarxa després que Javier Pastor inserira l'esfèric en la seua porteria (11'). Pau Sanchis també faria la seua aportació en forma de gol abans del descans (41'), moment en el que tant ell i Júnior deixaven pas a altres companys de la banqueta.

Juan Sánchez faria el 3-0 en l'inici del segon temps per a major tranquil·litat (54'). L'equip es trobaria incòmode per moments perquè no construïa en el mig del camp amb facilitat, davant un rival que posà emoció amb el gol de Javier Pastor (64'). I és que els de Vallada tingueren l'oportunitat d'aproximar-se al marcador amb un llançament de penal, però Juan Belda atrapà. En altre ordre de coses cal destacar el debut de Sergi Moreno

Amb aquesta victòria, els blanc-i-negres ja esperen per enfrontar-se al Ciutat d'Alzira FB, demà per la vesprada a les 16:00 a domicili. Ara són dos els punts que els separen del líder, CD Enguera, i l'ordre dels rivals directes s'ha intercanviat després de la victòria del Ciutat de Xàtiva, ara quart, davant el Dragon Force, ara cinquè. El PD Ayorense és tercer, a tres punts dels ontinyentins.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Juan Belda, Víctor Olavarrieta (Óscar Tortosa 64'), Miguel Tortosa, Juan Riera, Pau Sanchis (Dani Gil 46'), Cefe Micó, Júnior (Pablo Pastor 46'), Jordi Belda, Vlad Galán, Juan Sánchez (Sergi Moreno 72') i Vicent Such.
  • ???? SD Vallada: Igor, Javier, Álex Francés, Pepe, Antonio David (Pablo Castells 85'), Eleazar (Álex Arnau 75'), Juan, Francisco, Josep,  Ginés i Carlos Garrido.
  • ⚽ Gols: 1-0 Javier Pastor (P.P. 11'), 2-0 Pau Sanchis (41'), 3-0 Juan Sánchez (54') i 3-1 Javier Pastor (64')
  • Col·legiat: Édgar Doménech Vicedo, va amonestar els locals Jordi Belda i Dani Gil, i els visitants Francisco i Ginés.