El juvenil ja es prepara per al primer duel directe

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Comença el tourmalet per al conjunt entrenat de Kiko Ferrero, i ho fa després d'una gran golejada en casa davant el CF Trujillo de La Pobla Llarga (15-0). En eixe encontre l'equip va mantenir les sensacions del darrer encontre al camp del Ciutat d'Alzira FB (2-9). I ara és torn de tot un PD Ayorense, que és tercer en la classificació a 6 punts, i que vol posar damunt la taula les seues cartes per pugnar per l'ascens fins l'última jornada.

Els juvenils aconseguiren una gran golejada davant el conjunt de La Pobla Llarga el passat diumenge, però no ho feren només a base de la gran quantitat d'ocasions, si no també al gran joc desplegat. El primer gol només es va fer esperar uns segons des de la treta central però després hi hauria més de mitja hora sense cap gol tot i les ocasions. Els visitants estiraren línies quan pogueren en eixe tram, però en els metres finals no causaren massa perill més enllà de les jugades a baló parat. Va ser passada la mitja hora quan va començar a ampliar-se el marcador, fins arribar al descans amb un 0-3. En canvi, en el segon tot va eixir rodat, sobretot perquè els visitants començaren a acusar el cansament, al mateix temps que Kiko Ferrero oferia rotacions i minuts per a tots, de cara a estar endollats en el pròxim partit.

Sergi Moreno, que porta dos setmanes en l'equip, es va convertir en màxim anotador (5) i Jordi Belda en poc més de 50 minuts feia un hat-trick, a l'igual que Lluís Felipe, que ho feia partint des de la banqueta en tan sols 25 minuts. Cefe Micó i Juan Sánchez arredoniren el marcador amb els seus respectius doblets.

Un partit extraordinari per agafar la justa confiança, sense excès, perquè demà és moment de visitar el complicat feu del PD Ayorense, que ha guanyat tres dels últims quatre partits. Precisament arriben de perdre per la mínima en El Clariano davant el juvenil del CDSB Ontinyent. El xoc es disputarà a les 16:30, i serà dirigit per José Enrique Navarro Garcia.