Primeres cares noves per al juvenil

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La planificació esportiva de l'Ontinyent 1931 CF no es frena de cara a la posada en marxa de la competició prevista per al mes d'octubre. Mentre la plantilla del primer equip ja està pràcticament conformada, s'avança també per renovar i afegir cares noves a la plantilla del juvenil, que aquesta temporada tornarà a ser entrenat per Kiko Ferrero

Joan Revert (Ontinyent, 26 de juliol del 2003) arriba provinent del CD Ontinyent, club amb el que tenia fitxa juvenil però va fer la pretemporada amb el primer equip i va acabar la lliga tenint participació de la mà de Pablo Iglesias. El seu debut es va produir el 9 de febrer d'aquest any amb la victòria al feu del Real de Gandia (1-2).

Pablo Alarcón (Xàtiva, 19 de febrer del 2003) és també juvenil de segon any, i arriba provinent de l'Atzeneta UE, participant en la Primera Regional, mateia categoria en la que jugarà aquesta temporada com a blanc-i-negre. Es va formar en la FEBO i ha estat en altres clubs de la zona fins vestir de taronja. Ha estat present en alguns entrenamens del primer equip, que ha ascendit de Tercera a Segona Divisió B. La seua polivalència el permet jugar com a defensa central i migcentre defensiu.

En els dos casos es tracta de jugadors amb molt de futur per refermar el projecte del juvenil, que aquesta temporada farà història amb la seua primera temporada a Primera Regional, després d'ascendir com a líder la passada temporada.

📷 Joan Revert (esquerra) i Pablo Alarcón (dreta) en la fotografia oficial junt amb Juanma Bas, enguany dedicat a tasques de junta directiva.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search