Remuntada per començar amb bon peu (2-1)

Ràtio: 2 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El Juvenil de l'Ontinyent 1931 s'estrenà ahir per la vesprada a casa, davant la seua afició, enfrontant-se al CD Olímpic. Els xativins són un equip referència després que la passada temporada acabaren tercers i s'avançaren al marcador en el primer temps. Però els de Kiko Ferrero, que anaren al descans proposant iniciativa, capgiraren el marcador en la represa gràcies als gols de Ricard Ferri i Edwin Sanjuán.

En els primers minuts els costà entrar al partit als blanc-i-negres, sense poder allargar les possessions. Els de La Costera aprofitaren una falta lateral centrada al segon pal, que rematà Vicent al fons (7'). Era un colp dur, però els homes de Kiko Ferrero saberen sobreposar-se i prendre la iniciativa del joc. Arribaren les ocasions clares, la millor fins el moment per a Pedro Dos Santos, però en el mà a mà amb el porter envià alt (18'). Pedro tornaria a dir la seua amb una jugada individual que culminà amb un tir fregant l'escaire (31'). El gol no arribà i amb el 0-1 s'arribaria al descans.

El joc dels locals era bo, i en l'equador no era necessari tocar massa peces, tot i que entraria Juanri per Josep Moral. El gol de l'empat no tardà en arribar. Ricard, ex de l'Olímpic, aprofitava un rebuig del porter a tir d'un company per rematar de cap en segona jugada (54'). El gol de la remuntada estigué prop, de nou amb una rematada de cap de Pedro, que sol en el segon pal, enviava fora per molt poc (57'). Eren els millors moments dels ontinyentins, sense concedir en defensa i totalment bolcats a l'àrea contrària. L'empat no era suficient i allà aparegué Edwin, per aprofitar una centrada d´Óscar García des de l'esquerra, i superar el porter des de la frontal després d'un control amb sang freda (65').

Quedava molt d'encontre per davant i els de Kiko buscaren el tercer gol per a la tranquil·litat. Juanri, de lluny, complicava molt la intervenció de Donis, que amb dificultats envià a córner (76'). Els xativins havien d'exercir un joc dur en la seua zona defensiva per parar els ontinyentins, que al joc interior, en el mig del camp, i amb les carreres contínues per banda, seguien buscant la sentència. En els últims instants aparegueren certs nervis, degut sobretot a la falta de sensacions en competició, després d'un gran treball durant tot l'encontre. Els visitants estigueren prop de l'empat en l'últim minut amb una treta de falta que s'embolicà en l'àrea, però que acabà rebutjant la defensa local. Amb el xiulit final s'alliberaren tensions, i els primers punts de la lliga en joc es queden en casa.

Cal destacar especialment el debut dels jugadors del CF Clariano, Pau Soriano, porter cadet i titular ahir, i Andreu Roselló, que va entrar en el segon temps. La setmana vinent és torn de visitar altre rival cridar a estar en la zona alta, el CF Gandia, que ahir va vèncer clarament al feu del CD Llosa per 0-3.

• ???? Ontinyent 1931 CF Juvenil: Pau Soriano, Jorge Soriano, Roberto Bas (Sergio Tudela 63'), Dani Martíez, Pablo Alarcón, Óscar García, Josep Moral (Juanri 46'), Iñaki Pastor, Ricard Ferri (Joan Revert 60'), Edwin Sanjuán i Pedro Dos Santos (Andreu Roselló 85').
  • ???? CD Olímpic: Donis, Pau Francés (Pau Micó 35'), David, Izan, Pau Martínez, Teo (Óscar Micró 66'), Pablo Sáez, Rafa, Álvaro i Alejandro.
  • ⚽ Gols: 0-1 Vicent (7'), 1-1 Ricard Ferri (54') i 2-1 Edwin Sanjuán (65')
  • Àrbitre: Joan Santamaría Paredes. Va amonestar els locals Pablo Alarcón, Dani Martínez i Edwin Sanjuán, aixina com els visitants Alejandro i Pau Martínez.