L'equip vol allargar la ratxa en Bocairent

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

L'Ontinyent 1931 vol allargar la ratxa de les últimes 7 jornades, en les que ha assolit 6 victòries i 1 empat sense encaixar cap gol, pels 18 materialitzats. En canvi, davant tindrà un rival molt difícil, el CE Bocairent, que en sa casa ha tret grans resultats davant rivals de la zona alta. Ni Eldense B ni Pinoso van poder passar de l'empat, i han estat els resultats a domicili els que han evitat que els bocairentins arriben a la zona mitjana-alta de la classificació, havent-se de conformar, a hores d'ara, amb el novè lloc de la taula classificatòria.

El conjunt de Roberto Bas ha viscut una setmana atípica, en haver de jugar entre setmana al camp de la Peña Madridista de Ibi, on va golejar amb claredat (0-6). Amb les últimes incorporacions el tècnic ontinyentí va poder realitzar algunes rotacions, però a estes altures de la temporada, són molts els minuts acumulats en les cames dels jugadors i tractaran de sobreposar-se esta vesprada amb un gran treball d'equip. En canvi, els de Bocairent arriben més descansats al duel, aprofitant que el partit de la setmana passada el van avançar al gener per coincidència amb les seues festes majors i, a més, el partit aplaçat que tenen pendent davant el CF Agullent l'han aplaçat fins al proper 26 de febrer, fora del plaç establit per Federació.

Així les coses, s'espera un gran ambient per part de les dos aficions en un dels camps més complicats de la categoria. Els ontinyentins mantenen 7 punts de distància amb el Pinoso CF, que juga en horari matinal a Ibi (10:00), mentre el Beniarrés, que juga per la vesprada, es troba a 8 punts. L'encontre d'esta vesprada a Bocairent estarà dirigit per Diego Soler Marti, i el preu de les entrades és de 3 euros.