Juanpe es mutiplica per cinc (0-5)

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

L'Ontinyent 1931 ha aconseguit la segona golejada de la setmana a la falda de la Serra Mariola, davant un bon Bocairent que ha estat més pendent de l'arbitratge que de les embestides blanc-i-negres en atac. I és que el partit ha estat això, un gran percentatge d'encert anotador en moments clau, i un voler i no poder dels bocairentins, que han donat alguns ensurts en el primer temps però que s'han esvaït en el segon. Juanpe obria el marcador des dels onze metres, i es treia un obra d'art del barret abans del descans. En la represa el propi Juanpe posava terra pel mig i ja a les acaballes ha culminat la golejada amb 5 gols de segell propi.

Els homes de Roberto Bas han apretat l'accelerador des dels primers instants. Juanpe ha avisat amb una rematada de cap a centrada de Jorge García (4') i després ha engaltat una passada en profunditat de Víctor Navarro que ha desviat el porter a córner (6'). Els locals han respost amb un tir de Fernando des de la frontal que ha anat desviat (9'), i Juanpe tornava a dir la seua en una treta de cantó, però novament el porter ha desviat (10'). En estos minuts els locals han protestat totes les jugades i se n'han eixit del partit de manera automàtica, més quan el col·legiat ha assenyalat el punt de penal per unes mans d'un defensa que ha tallat una centrada d'Àlex Cambra des de la dreta. Juanpe ha pres la iniciativa i ha convertit, amb sang freda, la pena màxima (14').

Els de Nacho Cantó volien capficar-se en el partit deixant enrere estos minuts, i Jordi Mompó ha hagut de rebutjar un tir des de la frontal (16'). El tècnic local era expulsat en vore la segona groga (25'), i les amonestacions s'extenien per tots els components blanc-i-blaus que es trobaven sobre la gespa. Juanpe ha mirat d'associar-se amb Lluís Felipe, però la passada ha anat llarga, la jugada ha seguit i el davanter s'ha emportat una dura entrada que no ha sigut castigada (34'). Semblava que el marcador no es mouria però Juanpe s'ha tret un gol de baix del barret, per emmarcar. El davanter ha aprofitat un baló llarg que ha botat en el balcó de l'àrea, ha botat amb Javi Cabanes, que ha tocat amb la mà, però l'esfèric li ha caigut davant per a, d'esquena, soltar un ciri que s'ha elevat i ha entrat per baix del travesser (42'). Era sense dubte el gol de la jornada, però no l'últim.

El 0-2 ha resultat vàlid al descans i la represa ha tingut les mateixes sensacions. Juanpe veia com se li anul·lava un gol després d'engaltar al segon pal una treta de cantó, en entendre el col·legiat que hi havia existit falta prèvia (52'). El que ha pujat al marcador ha estat el següent, amb una testarada inapel·lable a centrada de córner de Jorge García al primer pal (61'). El hat-trick deixava bon sabor de boca, però el xativí volia més. Lluís Felipe ha fet una gran jugada per banda dreta fins guanyar la línia de fons però la passada de la mort l'ha rebutjada Javi Cabanes per baix (72'). Roberto Bas movia la banqueta per refrescar els seus i balancejar minuts, però el ritme no ha parat.

Els locals ho intentaven de bona fe, amb joc trenat pel centre i per les bandes, però el treball defensiu de la plantilla està ratllant la perfecció i Jordi Mompó no ha patit en excès més enllà d'alguna centrada neutralitzada en les altures. Juanpe es mantenia a to en aprofitar una vertiginosa jugada d'Ángel Galán per la dreta, que ha deixat enrere un rival amb un gran regat i ha posat la passada de la mort per al davanter, que ha enviat al fons de la xarxa (81'). Abans per l'esquerra, ara per la dreta, Álex Cambra també anava a subministrar una gran assistència des de la dreta i Juanpe, ara amb un toc súbtil de cap, ha llevat les teranyines de l'escaire oposat, per fer el cinquè i definitiu gol (88').

Amb aquesta victòria, són 8 les jornades sense encaixar, 11 els gols aconseguits en tan sols 5 dies i, amb paciència, l'equip es manté liderant la classificació del grup 11 de la Segona Regional amb 7 punts d'avantatge sobre el Pinoso i 8 sobre el Beniarrés, que també han guanyat els seus encontres. La setmana vinent serà jornada de descans perquè l'equip s'havia d'enfrontar al desaparegut Promeses de Banyeres. En canvi, els immediats perseguidors es veuen les cares entre ells, ja que el Beniarrés retrà visita al Pinoso El futbol per als blanc-i-negres tornarà la setmana següent, del cap de setmana del 1 de març, davant la SD Vallada en El Clariano.

• ???? CE Bocairent: Javi Cabanes, Xavi Silvestre (Sori 60'), Luis Pascual (Iván Laguna 72'), Toni Molina, David Molina, Fernando (Eduardo 60'), Robert Auñón, Diego Asensi, Javi Bernat, Hilari i Ángel García (Pablo Pérez 72').
  • ???? Ontinyent 1931 CF: Jordi Mompó, Álex Cambra, Jorge García, Marc González (Martín Nebot 57'), Pau Sanchis, Víctor Navarro (Diego Cambra 79'), Lluís Felipe, Peli, Juanpe, Alberto Osoro (Quico Vidal 63') i Marc Pomer (Ángel Galán 53').
  • ⚽ Gols: 0-1 Juanpe (P. 14'), 0-2 Juanpe (42'), 0-3 Juanpe (61'), 4-0 Juanpe (81') i 0-5 Juanpe (88').
  • Col·legiat: Diego Soler Martí. Ha amonestat els locals Xavi Silvestre, David Molina, Luís Pascual, Javi Bernat, Hilario i Ángel García. Ha expulsat per doble amonestació al tècnic Nacho Cantó, i ha tret la roja a Javi Cabanes, porter, amb el partit acabat. A més, ha amonestat els visitants Jorge García, Marc González i Víctor Navarro.