L'Ontinyent 1931, més sòlid en el liderat (3-1)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Totalment anecdòtic però, els ontinyentins són més líders després dels resultats d'aquest cap de setmana, amb els que la remuntada en El Clariano davant l'Alberic, i els empats dels immediats perseguidors, impliquen augmentar distàncies. I és que els d'Alberic es van fer forts en el joc directe, en mig del camp, i també en la rapidesa de circulació de l'esfèric fins el punt de situar-se per davant al marcador. Nico Cabanes igualà i Rafeta remuntà des del punt de penal abans del descans, per a que Casti, ja en el segon temps, posara la sentencia (3-1).

Després de cedir-li la treta d'honor a Héctor Tolsà, subcampió d'Europa júnior de Triatló i campió d'Espanya, el baló començà a rodar. El primer avís era de Nico Cabanes amb una gran jugada individual per l'esquerra deixant enrere rivals, però en l'últim moment no pogué traure's el tir (11'). La reacció visitant no es feia esperar, i Cristian havia de traure's una impressionant estirada per rebutjar un tir engaltat per Edu des de la frontal (14'). Pablo Bonet també estaria providencial en tallar un tir a córner (17'). Els de Carlos Romeu no deixaren d'intentar-ho, encara que els ontinyentins intentaven trenar el joc sense profunditat, i abans de la mitja hora desnivellaren el marcador. Un baló inserit per banda esquerra era rebutjat dins l'àrea i Edu estava atent per engaltar (26').

En els últims instants del primer temps es consumaria la remuntada. Nico Cabanes feia bona una passada de la mort de Lluís Felipe des de la dreta i creuava el tir davant del porter per igualar (42'). Sense temps per a la reacció visitant, una falta treta per banda equerra acabava amb pena màxima. Rafeta s'encarregaria de convertir des dels onze metres i completava la remuntada just abans del descans amb un doble colp psicològic (45+1').

Els primers minuts de la represa estigueren molt igualats, sense ocasions destacades fins que Alberto Botella, acabat d'entrar al terreny de joc, es trobà amb la passada filtrada de Juli des de la frontal però no aconeguí rematar de primeres i perdé angle fins llançar al lateral de la xarxa (58'). El gol de la sentència arribà en l'equador del segon temps. Contracolp màgic de Juli amb una passada llarga en profunditat que Casti allargà davant l'eixida del porter amb un tir creuat que entrà en la porteria buida (73').

Nico Cabanes fregà el quart amb un tir quasi sense angle que pegà en la fusta (76'). Quedaria temps per vore el debut de Jorge Soriano i Samuel en El Clariano i, a més, la millor jugada del partit. L'equip encadenà un grapat de parets mesurades fins que Lluís Felipe es plantà en l'àrea i veiè com el porter li treia el peu per baix per neutralitzar la seua rematada.

Finalment, una victòria, i ja en van 5 de 6 possibles, que fa que l'equip amplie distàncies en el liderat sobre l'Olleria CF i CD Olímpic. Ara és moment de visitar el Muro CF abans de rebre els xativins en El Clariano.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Cristian, Chimo Reig, Pau Sanchis (Samuel 81'), Rafeta (Jorge García 57'), Pablo Bonet, Nico Cabanes, Diego Cambra (Alberto Botella 57'), Alberto Osoro, Juli (Jorge Soriano 77'), Lluís Felipe i Casti (Andreu Serrano 77').
  • ???? CE Alberic Sucemart: Xuso, Aaron (Albert 21'), Salva, Maki (Jabu 65'), Alberto, Bisbal, Jorge (Coulibaly 74'), David (Marc 65'), Héctor, Terol (Cervelló 74') i Edu.
  • Gols: 0-1 Edu (26'), 1-1 Nico Cabanes (42'), 2-1 Rafeta (P. 45+1') i 3-1 Casti (76').
  • ⚖️ Col·legiat: Pablo Jover Zorona, assistit en bandes per Álvaro Casado Samper i Andry Jiménez Checa. Va amonestar els locals Pablo Bonet i Chimo Reig, aixina com els visitants Alberto, David i Jorge.