Victòria molt treballada en els minuts finals (1-3)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent 1931 s'ha emportat una victòria de La Llometa de Muro d'Alcoi, davant un rival ben treballat que s'ha posat per davant en el marcador i que, després de l'empat de Casti, ha estat prop de tornar-se a avançar. De fet, l'ex del Muro ha portat una ràpida reacció per als de Roberto Bas tan sols dos minuts després del gol d'Eugeni. Els gols de la victòria han arribat ja en la recta final, el primer obra de Diego en pròpia porta a centrada de Jorge Soriano, i el tercer i definitiu ja en l'afegit, obra d'Andreu Serrano amb una gran jugada de Nico Cabanes.

Precisament l'atacant del Genovés ha estat un dels més destacats en atac en el primer temps. Els primers avisos han estat en les seues jugadores, primer guanyant l'àrea i veient com Alfonso atrapava el seu tir per baix (6') i després guanyant línia de fons per la dreta, però la passada paral·lela al fons no ha trobat rematador en l'àrea (9'). Tornaria a fer de les seues per l'esquerra però un defensa ha tallat l'última passada (11'). Han estat els millors minuts visitants fins que els murers s'han refet, primer amb un tir engaltat per Nebil des de la frontal que ha tocat Cristian i ha acabat estavellant-se en el pal (18'). I poc després, trobant-se amb el gol d'Eugeni. Marco ha furtat l'esfèric en mig del camp, ha obert a banda dreta, i la primera rematada d'un company l'ha rebutjada la defensa fins que finalment Eugeni ha trobat el forat des del punt de penal (26').

La reacció ontinyentina no s'ha fet esperar. Nico Cabanes ha deixat enrere dos rivals per l'esquerra i ha centrat per a que Casti rematara de primeres (28'). El davanter, màxim golejador de l'equip, no ha volgut celebrar la diana per respecte al seu ex-equip. El marcador haguera pogut remuntar-se abans del descans, però Alfonso ha tret una mà espectacular davant del tir de Diego Cambra, que ha rebut en un retruc entre els centrals (37'). El porter tornaria a imposar-se en un mà a mà de Casti, ja forçat, a passada de Lluís Felipe (39'). Tete seria el següent en neutralitzar una jugada visitant, traient l'esfèric en línia de gol a rematada de cap d'Alberto Osoro (43'). Amb l'empat a un s'ha arribat al descans.

I encara que els ontinyentins eren qui millor acaben el primer temps, en la represa els de Juanjo Antolí han estat a punt d'avançar-se novament aprofitant una mala eixida de l'esfèric dels homes de Roberto Bas. Aarón s'ha plantat en el mà a mà, Cristian ha tractat de blocar però el baló ha seguit viu i el jugador local ha pogut tornar a rematar amb un toc al que, ara sí, ha arribat Cristian (46'). La reacció l'ha portat Nico Cabanes en guanyar l'àrea per banda esquerra però el tir final ha eixit massa creuat (51'). Tampoc trobava porteria el local Aitor, amb un tir llunyà que ha eixit desviat (56'). Cristian ha estat atent per atrapar una centrada al primer pal que buscava Samu (62').

Els dos entrenadors començaven a moure les banquetes amb intensitat, veient que l'esforç físic en un migdia calorós estava sent un factor important. El local Samu ho ha tornat a provar des de la frontal amb un tir que ha eixit molt alt (67'). El contratemps més important per als de Juanjo Antolí ha vingut en forma d'expulsió, en vore Álvaro la roja directa tan sols dos minuts després d'accedir al terreny de joc (79').

El marcador no s'ha desnivellat fins els últims cinc minuts, quan els ontinyentins, ja bolcats en atac, han fet el segon de les botes de Jorge Soriano, que ha fet una centrada al nucli de l'àrea i Diego, que volia rebutjar l'esfèric, ha enviat amb el cap al fons de la seua pròpia porteria (85'). Andreu Serrano, que també havia entrat en el segon temps, ha fregat el tercer però Alfonso ha pogut atrapar en dos temps (89'). El davanter sí que ho aconseguiria en temps d'afegit, quan Nico Cabanes ha fet una gran jugada personal. Ha deixat enrere tres rivals, fins plantar-se davant del poter i cedir a Andreu, que ha perforat la porteria buida (90+3'). Encara han queda un parell de minuts de joc en els que els blanc-i-negres no han tingut problemes per dormir el partit i fer bo l'1-3 a l'electrònic.

Aquesta és la quarta victòria consecutiva dels homes de Roberto Bas, hui davant un gran Muro CF que ha aguantat fins els últims minuts estoicament, inclús amb un home menys per l'expulsió d'Álvaro. Aquest diumenge és el torn de rebre un dels immediats perseguidors, el CD Olímpic, en el que serà el primer dia del club de la temporada.

• ???? Muro CF: Alfonso, Joan (Samu 56'), Éric Colomer (Diego 31'), Isaac, Marco, Tete (Migu 76'), Aitor, Aarón (Álvaro 76'), Nebil, Eugeni (Berbe 56') i Lledó.
  • ???? Ontinyent 1931 CF: Cristian, Jorge García (Rafeta 62'), Chimo Reig (Samu 80'), Pablo Bonet, Alexandru, Alberto Osoro (Jorge Soriano 80'), Diego Cambra (Andreu Serrano 70'), Juli (Paco Sáez 62'), Lluís Felipe, Nico Cabanes i Casti.
  • Gols: 1-0 Eugeni (26'), 1-1 Casti (28'), 2-1 Diego (P.P. 85') i 3-1 Andreu Serrano (90+3')
  • ⚖️ Col·legiat: Vicente Quiles García, assistit en bandes per Tarik Hendel. Ha amonestat els locals Tete, Joan i Nebil, a més d'expulsar per roja directa a Álvaro. Ha tret targeta groga a Chimo Reig per part visitant.